Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 FÄRSKPOTATISSALLAD MED RUCOLA FÖR 6
PERSONER Skä r 1 1 1 2 k g kok t kal l potati s i bita r oc h läg g i e n skål . Bland a me d 2 0 rucolablad . Skä r 5 soltorkad e tomate r i olj a i strimlo r oc h vän d ner . Bland a samma n 1 d l olivolja , 2 ms k balsamvi - näger , 1 ts k dijonsenap , 3 kr m nymal d svartpeppa r oc h 1 ts k sal t i e n skå l oc h häl l de n seda n öve r po - tatissalladen . Grovhack a 2 0 valnötskärno r oc h blan - d a ne r dem . Skä r tunn a skivo r a v 5 0 g färs k parme - sanos t te x me d e n potatisskalare , oc h tillsät t dem . FISKFILÉ I KAPPROCK FÖR 4 PERSONER 500 g torsk- eller koljafilé 2 tomater 4 stora kvistar färsk timjan smör, salt, vitpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 1 75°C. Klipp smörpapper till 4 A4-stora ark. 2. Skiva tomaterna. Hacka timjankvistarna. Fördela fisken på arken och lägg på 2-3 skivor tomat, timjan och en klick smör på varje fiskbit. Krydda. 3. Rulla ihop varje papper som en smällkaramell. Grädda paketen i en ugnssäker form med lite vatten i botten i 15-20 minuter eller tills pappret fått färg. Servera med färsk potatis. SOM MAR HJÄRTA E n läcke r jordgubbstart e me d krämi g mascarpone . FÖR 8 PERSONER Sät t ugne n p å 225°C . Ny p samma n 12 5 g smö r i mindr e bitar , 3 d l vetemjö l oc h 3 ms k socke r oc h knåd a i n 3 ms k vatten . Alternativ t kö r all t i matbere - dare . Lå t dege n vil a i ky l i c a 1 5 minute r oc h tryc k därefte r u t de n i e n hjärtforma d pajfor m me d löstagba r bot - ten . Kl ä kante n me d e n folieremsa . Grädd a pajska - le t i c a 1 0 minuter . Lå t svalna . Rö r samma n 25 0 g mascarponeos t me d 2 d l crém e fraiche , 1/ 2 d l florsocke r oc h 1 ms k måle n karde - mumma . Br e u t smete n i pajskale t nä r de t svalna t Skiv a 1 lite r jordgubba r oc h tryc k ne r de m snet t i et t cirkelforma t mönste r so m utgå r frå n mitten . Sikt a öve r florsocke r vi d serverin g oc h garner a gärn a me d e n vacke r nyponros . FISK- & SKALDJURSGRYTA FÖR 4-6 PERSONER Kok a up p 1 lite r fiskbuljon g oc h 2 d l torr t vi n i e n re - jä l gryta . Sju d 15-2 0 skrubbad e blåmusslo r i bul - jonge n till s d e öppna t sig . T a up p de m u r buljonge n oc h t a u t de m u r skalen . Sl å i 5 d l grädd e oc h 1 ms k tomatpur é i buljongen . Frä s 1 g saffra n i lite smö r oc h rö r ne r i buljongen . Skä r 1 moro t oc h 1 lite n purjolö k i småbitar . Skä r 5- 6 potatisa r i störr e bitar . Kok a c a 1 0 minute r i bul - jongen . Skä r 60 0 g fis k i bita r (bland a te x lax , kolj a oc h havskatt) . Läg g bitarn a i soppa n oc h lå t sjud a i 5-1 0 minuter . Läg g i musslorn a oc h 20 0 g kräft - stjärta r preci s för e servering . Server a soppa n i dju - p a tallrika r me d knaprig a brödkrutonge r oc h aiol i (lättmajonnä s smaksat t me d vitlök ) till . FÖR ALLA ? S e si d 25 .
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48