Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
MIDSOMMAR FÖRDRINK & TILLTUGG RABARBER SPRITZ 4 P
ERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 150 g rabarber ½ dl strösocker 4 msk konc flädersaft mousserande vin och is till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skölj och skär rabarbern i skivor. Lägg i en kastrull med socker och 1 ½ dl vatten. Låt koka upp och koka ca 10 minuter. Sila genom en finmaskig sil. Låt svalna. 2. Blanda rabarbersockerlagen med flädersaft och mousserande vin. Häll upp i 4 glas med is och toppa gärna med rabarber. SALTGURKA MED SMETANA OCH HONUNG Dela saltgurka längsmed och lägg på ett fat. Klicka på smetana och honung. Dippa saltgurkan i smetanan och honungen. SMÖRDEGS - SNURROR MED OST Skär frysta smördegsark i ca 1 cm breda strimlor längsmed. Lägg på en bakpappersklädd plåt och pensla med uppvispat ägg. Snurra strimlorna och strö över riven lagrad ost och flingsalt. Grädda i 200 °C ca 10 minuter eller tills de får fin färg. TIPS! Gör gärna smördegssnurrorna dagen innan och förvara i en lufttät burk. NEKTARIN- OCH MOZZARELLASALLAD Skär nektarin i bitar och lägg på ett fat. Lägg på minimozzarella och basilika eller ruccola. Ringla över olivolja och strö över salt. 13 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall