Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
GLASS FROZEN YOGHURT MED ANANAS, MANGO OCH CITRON
MARINERADE ÄPPLEN 4–6 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 200 g fryst ananas 200 g fryst mango 3 dl turkisk yoghurt (10 %) 2 msk agavesirap eller honung 1 grönt äpple 1 msk honung 1 tsk finrivet citronskal 2 msk färskpressad citronjuice GÖR SÅ HÄR 1. Mixa ananas, mango, yoghurt och agavesirap slätt i en matberedare eller blender. Servera direkt eller frys 1–2 timmar innan servering. 2. Skiva äpplet så tunt du kan på mandolin eller med en vass kniv. Blanda med honung, citronskal och -juice. Toppa glassen med äppelskivorna vid servering. 22 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall