Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu. Sommar TREND / SMAK / DESTINATION Hjärtlig sallad Vi tar en närmare titt på hjärtsalladen – den krispiga lilla salladen med det fina namnet! Dessutom åker vi på en smakresa till den finska skärgårdsstaden Åbo och delar det senaste inom trenden med att sylta och safta. 7 BUFFÉ #06–07/2021 TEXT SARA BERG, LIV BOSSUYT, CONSTANCE LOEPER STYLING LINDA BERLIN, CHARLOTTA NORLÉN, ELISABETH JOHANSSON FOTO MATILDA LINDEBLAD, SIMON BAJADA, SUSANNA BLÅVARG
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall