Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
GREKISKT PSARI STI SCARA – HELGRILLAD FISK 4 PERS
ONER / 30 MIN INGREDIENSER 1 kg urtagen hel fi sk t ex guldsparid eller abborre fl ingsalt citronskal och kapris att toppa med Vinägrett ¾ dl olivolja ¼ dl färskpressad citronjuice 1 tsk blandade torkade örter t ex timjan, rosmarin och oregano GÖR SÅ HÄR 1. Vispa ihop alla ingredienser till vinägretten med ½ tsk salt. 2. Lägg fi sken i ett grillhalster och grilla 15–20 minuter. Låt fi sken vila ca 5 minuter. Skär sedan ett snitt längs buken och vik ut, dra bort ryggbenet. 3. Lägg fi léerna på ett fat och ringla över vinägretten. Toppa med fl ingsalt, citronskal och kapris. 43 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall