Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
MIDSOMMAR GRILLAD LAX MED ROSÉPEPPAR, KROSSAD POT
ATIS OCH KAPRIS 4 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 900 g små potatisar 500 g lax i bit 2 tsk rosépeppar 2 dl gräddfil 1 dl cocktailkapris ½ dl finskuren gräslök olja, salt GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200 °C. Blanda potatisen med 1 msk olja och ½ tsk salt på en plåt. Ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter eller tills potatisen är mjuk. Ta ut och låt svalna lite. Höj temperaturen i ugnen till 225 °C övervärme/grill. 2. Mortla rosépeppar och ½ tsk salt. Gnid in laxen runtom med kryddblandningen. DUKNINGSTIPS Häng mindre blomsterbuketter uppochnervända över bordet som en somrig dukningsdetalj. 3. Krossa potatisen med en gaffel och ringla över 2 msk olja. Ställ in ytterligare ca 10 minuter i ugnen tills potatisen fått färg. Grilla laxen ca 20 minuter tills innertemperaturen är 54 °C. 4. Toppa potatisen med gräddfil, kapris och gräslök. Servera med laxen. 17 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall