Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
GLASS FROZEN YOGHURT MED JORDGUBBAR, RABARBER OCH
PISTAGENÖTTER 4–6 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 150 g rabarber ½ dl strösocker 3 dl turkisk yoghurt (10 %) 300 g frysta jordgubbar 1 dl florsocker 2 msk ljus sirap ½ dl hackade pistagenötter GÖR SÅ HÄR 1. Skär rabarbern i mindre bitar. Lägg i en kastrull med sockret och låt koka upp. Sjud ca 5 minuter till en kompott. Låt svalna och ställ i kylen tills den är helt kall. 2. Mixa yoghurt med frysta jordgubbar, florsocker och sirap i en matberedare eller blender till en slät massa. 3. Lägg i en form som rymmer ca 1 ½ liter och vänd ner rabarberkompotten. Toppa med pistagenötter. Ställ i frysen 1–2 timmar före servering. 23 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall