Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h För varma sommardagar Håll huvudet kallt i sommar med svalkande hemgjord frozen yoghurt. Välj mellan frisk citron, somrig jordgubb, söta björnbär eller tropisk ananas som smaksättning! RECEPT SARA AASUM HULTBERG STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO EMMA SHEVTZOFF FROZEN YOGHURT MED BJÖRNBÄR OCH MANDEL 4–6 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 dl sötmandel 2 msk lönnsirap 1 krm flingsalt 250 g frysta björnbär 1 fryst skivad banan (ca 100 g) 3 dl turkisk yoghurt (10 %) GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175 °C. Hacka mandeln grovt och blanda med 1 msk lönnsirap och flingsalt. Lägg på en bakpappersklädd plåt och rosta i mitten av ugnen 6–7 minuter tills den är gyllene. Låt svalna. 2. Mixa björnbär, banan, yoghurt och 1 msk lönnsirap i en matberedare eller blender tills den är slät. Ställ in i frysen 1–2 timmar innan servering. Toppa med mandeln och gärna björnbär och lönnsirap. TIPS! Har du honung hemma? Använd det istället för lönnsirap. 21 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall