Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
MIDSOMMAR FÖRRÄTT GRAVAD LAX MED LÖJROMSKRÄM, GUR
KA OCH PEPPARROT 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 300 g gravad lax GÖR SÅ HÄR ½ gurka eller ca 3 snacksgurkor 1 äpple 1 msk färskpressad citronjuice 1 dl finriven pepparrot 1 dl plockad dill Löjromskräm 1 dl smetana eller crème fraiche 80 g löjrom eller stenbitsrom 1. Rör ihop ingredienserna till löjromskrämen. Hyvla gurkan längsmed, gärna med mandolin. Dela och kärna ur äpplet. Skär i strimlor och blanda med citronjuice. 2. Lägg laxen på ett fat. Toppa med gurka och äpple. Ringla över löjromskrämen och toppa med pepparrot och dill. 14 BUFFÉ #06–07/2021 TIPS! Gör egen gravad lax, recept hittar du på buffe.se
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall