Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
RÅVARA I FOKUS TOMATTARTE PÅ SMÖRDEG 4 PERSONER /
ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 förp kyld smördeg, gärna glutenfri 125 g ricotta 1 riven vitlöksklyfta 1 dl riven parmesan 3–4 tomater, gärna i olika färger 2 msk hackade färska örter t ex rosmarin, basilika och timjan salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175 °C. Rulla ut smördegen på en bakpappersklädd plåt. Blanda ricotta med vitlök, parmesan, ½ tsk salt och 1 krm peppar. 2. Bred ricottakrämen på smördegen men spara en kant, ca 1 cm, runtom. Skiva tomaterna och lägg på. Strö över örterna. 3. Grädda i mitten av ugnen ca 50 minuter tills den får fin färg. TIPS! Sugen på att göra semitorkade tomater? Recept finns på buffe.se 33 BUFFÉ #06–07/2021 F L E R E R C E P T H I T T A R D U P Å B U F F E . S E
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall