Loading...
Buffé 1
Buffé SOMMAR Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé EN MENY FÖR MIDSOMMAR Följ med på ett magisk
t midsommarfirande och komponera din egen drömmeny.
Buffé FÖR VARMA SOMMARDAGAR Säsongens godaste sval
ka stavas frozen yoghurt! Hitta ditt nya favoritrecept h
GLASS FROZEN YOGHURT MED VANILJ OCH CITRON 4–6 PE
RSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 5 dl turkisk yoghurt (10 %) 2 dl florsocker 1 msk vaniljsocker 1 msk finrivet citronskal 3 msk färskpressad citronjuice vispad grädde och citronskal att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Blanda yoghurt med florsocker, vaniljsocker, citronskal och -juice. Häll i en form och frys minst 4 timmar. 2. Stjälp ut smeten ur formen och låt ligga ca 15 minuter. Skär i mindre bitar och mixa slätt i en matberedare eller blender. Servera direkt eller låt stå i frysen 1–2 timmar innan servering. Toppa med lättvispad grädde och finrivet citronskal. 25 BUFFÉ #06–07/2021
Buffé TOMATLYCKA! Vi bjuder på recepten och kunska
pen som gör dig till ett riktigt tomatproffs.
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt att skaffa sig lite nyttigare ma
Buffé SÅ SMAKAR GREKLAND Packa väskorna, det är da
gs för en smakr esa till Grekland tillsammans med kocken
Buffé ICAs EGNA SIDOR Produkterna som förgyller so
mmarfi kat, allt om solskydd, nyheter i ICA-hyllan och e
Buffé SOFIAS SPANING Buffés matkreatör bjuder på d
et ljuvligaste av fika: hemgjorda munkar fyllda med hall