Mer Smak 1
Grilla grönt med smak av Asien Hettan i Caj P. Sr
iracha Mayo passar så bra till grillade grönsaker! 1 2 Grönsaker behöver oftast lite längre grilltid så lägg på dem först. Förkoka rotfrukter för bästa resultat. 3 4 ”De höga asiatiska smakerna är perfekta till grillade grönsaker som serveras med Caj P. Sriracha Mayo.” 4 PERSONER • 1,2 kg grönsaker att grilla, t ex pak choi, salladslök, paprika och kål • Caj P. Sriracha Mayo • plockade örter MARINAD • 2 hackade vitlöksklyftor • 1 msk ingefära, riven • 1 msk Go Chu Jang (koreansk chilipasta) • 1 tsk sesamolja • 2 msk sesamfrön • 3 msk japansk soja • 1 msk farinsocker • 2 msk olja Kål i alla former! Det är Anders grönsaksfavorit på grillen. Kombinera gärna grillade grönsaker med en krämig sås. GRILLADE GRÖNSAKER MED SESAM, CHILI & SRIRACHA MAYO GÖR SÅ HÄR 1. Vispa ihop marinaden. Skär grönsakerna i fina bitar och lägg dem i marinaden. Blanda runt så att allt blir smaksatt. Låt det marinera i minst en timme. 2. Grilla på medelhög värme och lägg grönsakerna på ett fat, ringla över Caj P. Sriracha Mayo och toppa med örter. 4 PERSONER • Ca 600 g kycklinglårfilé • 1 dl Caj P. Marinade & BBQ Oil Wild Garlic • sallad med melon, gurka, lök och späda salladsblad • Sweet Baby Ray´s BBQ-sås DRESSING • 2 msk mango chutney • 1 msk pressad citron • 1 msk olivolja SÅS • 1 ½ dl majonnäs • 3 dl grovhackad färsk koriander • 1 färsk jalapeño, utan kärnor och membran • 1 stor klyfta vitlök, grovhackad • ¾ dl riven parmesan • 1 msk pressad lime • salt och svartpeppar Testa att pensla BBQ-sås på blomkål. Den bästa grillade GRILLADE QUESADILLAS MED SWEET BABY RAY’S, LUFTTORKAD SKINKA & PICKLAD RÖDLÖK ”Stödkorv 2.0! Gör några goda quesadillas så slipper ni stå med kurrande magar och vänta på den perfekta glöden.” 4 PERSONER • 8 tortillabröd medium • 6 msk Sweet Baby Ray´s BBQ-sås • 150 g riven ost • 6 skivor lufttorkad skinka, t ex parmaskinka • 2 dl picklad rödlök, avrunnen • 20 g rucola • olja till stekning • sallad till servering GÖR SÅ HÄR 1. Lägg ut bröden och bred på ett tunt lager med Sweet Baby Ray´s BBQ-sås. Lägg ost, skinka, lök och rucola på fyra av bröden. Servera tillsammans med sallad. 2. Lägg ihop bröden så du får fyra ”dubbelmackor”. Tryck till mackorna och pensla dem med olja. Grilla tills osten smält och de är genomvarma. Servera med sallad. Ge kycklingen massor av god smak med Caj P. Marinade & BBQ Oil Wild Garlic. munsbitar från Härliga Mexiko GÖR SÅ HÄR 1. Putsa filéerna och lägg dem i en påse, slå på marinaden och låt marinera minst 3 timmar i kylen. 2. Gör en fin sallad av tärnad melon och gurka, lök i tunna båtar och salladsblad. Vispa ingredienserna till dressingen och smaksätt salladen. 3. Lägg alla ingredienserna till såsen i en matberedare och mixa till en slät, grön sås. Smaka av med salt och peppar. 4. Grilla kycklingen på medelvarm grill. Pensla på lite Sweet Baby Ray´s BBQ-sås mot slutet av grillningen. Servera med sallad och sås. kålen någonsin!. Tips när du grillar grönt CHICKEN WILD GARLIC MED ÖRT & VITLÖKSSÅS ”Många tunna lager Sweet Baby Ray’s BBQ-sås mot slutet av grillningen ger fantastisk smak, fin färg och krispig yta.” Grilla fräscht & hett som i Sydamerika