Mer Smak 1
XXXXXXXXXXXXXXXX / Xxxxxxx xxxxxxxxx BJUDRÄTTER!
Bjussiga Student, födelsedag eller vackert väder … Det finns alltid en anledning att fixa försommarfest. Servera en tagliata med flankstek, rucola och parmesan eller en svensk variant med lax. given succé! RECEP T: SAR A BEGNER FOTO & S T Y L I NG: E VA H I LDÉN Fira sommaren med frasiga snurror och något gott i glasen. SMÖRDEGSSNURRA MED SARDELLER TID: 30 MIN UGN: 200° De här spröda snurrorna är det perfekta tilltugget till välkomstdrinken. CA 20 STYCKEN k 4 frysta smördegsplattor 1 burk sardeller (ca 80 g), hackade k 50 g rumsvarmt smör k 1 tsk dijonsenap k 25 g parmesan, riven GÖR SÅ HÄR 1. Tina smördegsplattorna och kavla ut varje platta till ca 10 x 25 cm. Blanda sardeller med smör, senap och parmesan. Fördela blandningen över smördegsplattorna. Skär ca 2 cm breda remsor på längden. 2. Tvinna varje remsa några varv och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. 34 mer smak nr 3 2023 SMIDIGT SÄTT ATT SERVERA! Förbered generösa fat som står klara när gästerna kommer. Lägg på det sista precis vid servering.