Mer Smak 1
I F D ä r l TAGLIATA På BRIE TID: 15 MIN Ett trev
ligt inslag på en buffé. Eller servera som en variant på den klassiska ostbrickan. 4 PORTIONER k 125 g salladsmix med rosésallad k 80 g valnötter k 2 msk honung k 2 msk balsamvinäger k 2 msk olivolja s alt och grovmalen svartpeppar k 300 g brieost k 1 päron k ½ galiamelon i g GÖR SÅ HÄR 1. Skölj, slunga och lägg ut salladen på ett stort fat. Rosta valnötterna under omrörning i en torr panna några minuter. 2. Blanda honung, balsamvinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar. 3. Skär brieost, päron och melon i bitar. 4. Toppa salladsfatet med brie, päron, melon och valnötter och ringla över dressing. Tips! Det är gott med t ex pinjenötter i stället för valnötter. 99 KRONOR Ett ljuvligt fat med brieost, päron, melon, nötter och en söt dressing. sydfransk rosé GOLDEN YEAR Elegant FYND DINA VINER PROFESSIONAL EDITION 2022-15 Ljusrosa Torr & Frisk Veganvänlig GOLDEN YEAR ROSÉ Artnr. 50268. Alk 12,5%. Pris 99 kr Saknas den på hyllan be butiken beställa hem mer smak nr 3 2023 Alkoholkonsumtion i samband med arbete ökar risken för olyckor. R G m A a LA E ! N c N H b r i d b r i e .