Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 KRUSBÄRSKYCKLING Använd krusbär i st
ället för citron för att få en frisk och syrlig smak. FÖR 4 PERSONER 1 kg kycklingklubbor 1 msk hackad färsk rosmarin + till garnering 2 vitlöksklyftor 2 dl krusbär 1/2 dl vitt vin 1 msk flytande honung smör salt, flingsalt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1.Sätt ugnen på 175°C. 2.Dela kycklingklubborna i ben och lår. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar och rosmarin. 3.Bryn kycklingen runt om i 1 msk smör i en stekpanna 3–4 minuter. Ställ åt sidan. 4.Skala och finhacka vitlöken. Snoppa krusbären. 5.Lägg vitlök och krusbär i en ugnssäker form. Ringla över vin och honung. 6.Lägg på kycklingen. Stek i mitten av ugnen tills kycklingen är färdig, ca 30 minuter. Garnera med lite färsk rosmarin och strö över flingsalt. FÖR ALLA? Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett. Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett. BUFFÉ 6 –7 • 2 010 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52
Buffé Sida 53
Buffé Sida 54
Buffé Sida 55
Buffé Sida 56
Buffé Sida 57
Buffé Sida 58
Buffé Sida 59
Buffé Sida 60
Buffé Sida 61
Buffé Sida 62
Buffé Sida 63
Buffé Sida 64