Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48 Annika bjuder på buffé GORGONZOLAFYL
LDA MINIBURGARE PÅ SPETT Mat på pinne är smart på mingelkalas. Här lagar Annika små burgare på spett. GER CA 25 STYCKEN 1 kg nötfärs 150 g gorgonzola 1 ask körsbärstomater (250 g) 1/2 påse babyspenat (35 g) olja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1.Blanda färsen med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Rulla golfbollsstora bollar av färsen. 2.Dela osten i små bitar. Tryck in en bit i varje boll. Stäng »hålet« som bildas och platta till försiktigt. 3.Grilla eller stek på medelvärme i lite olja 3–5 minuter på varje sida. Grilla eller stek ev tomaterna. 4.Stick ett träspett genom en tomat, några spenatblad och en burgare. CHOKLADGUBBAR Ett romantiskt sött tillbehör som gjort för sommarfesten. Smält 200 g mörk choklad över vattenbad eller i mikrovågsugn. Doppa 1 liter jordgubbar i chokladen. Låt stelna på smörpapper. 48 BUFFÉ 6 –7 • 2 010
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52
Buffé Sida 53
Buffé Sida 54
Buffé Sida 55
Buffé Sida 56
Buffé Sida 57
Buffé Sida 58
Buffé Sida 59
Buffé Sida 60
Buffé Sida 61
Buffé Sida 62
Buffé Sida 63
Buffé Sida 64