Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52
Buffé Sida 53 Annika bjuder på buffé FLATBREAD MED
ÄDELOST OCH RÖDLÖK Annikas favoritstarter! Skär brödet i små bitar och servera som tilltugg eller på buffébordet. FÖR 8–10 PERSONER 1 förpackning färdig pizzadeg (260 g) 1 rödlök 140 g ädelost 1/2 ask mascarpone (125 g) 100 g vindruvor 50 g valnötter salt, smör GÖR SÅ HÄR: 1.Sätt ugnen på 200°C. 2.Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Stek löken mjuk och glansig i 1 msk smör i en stekpanna. 3.Riv ädelosten grovt. Blanda med mascarponen. Krydda med 2 krm salt. 4.Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt. Bre på ädelostblandningen. Grädda ca 10 minuter i ugnen. 5.Halvera vindruvorna och kärna ur dem. 6.Lägg på den stekta löken, vindruvor och halverade valnötter på pizzan. Grädda ytterligare 5–10 minuter. Låt svalna innan den skärs i bitar. FÖR ALLA? Inehåller laktos och mjölkprotein. Gör glutenfri: använd färdig glutenfri pizzabotten eller gör egen glutenfri deg. Fri från ägg, men kontrollera pizzadegen. BUFFÉ 6 –7 • 2 010 53
Buffé Sida 54
Buffé Sida 55
Buffé Sida 56
Buffé Sida 57
Buffé Sida 58
Buffé Sida 59
Buffé Sida 60
Buffé Sida 61
Buffé Sida 62
Buffé Sida 63
Buffé Sida 64