Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36 TÅRTA MED SILL »Under en pressresa t
ill Marocko blev jag bjuden på något slags färskost på krispig botten. Jag började genast fundera på vad jag kunde göra av det. Hemma i Sverige hade vi precis börjat anamma cheesecake-trenden, så jag försökte mig på en salt variant med en botten av smulad kavring, färskost, hackad matjessill och gräslök på toppen.« 36 BUFFÉ 6 –7 • 2 010 KÖTT I MÅNGA VARIANTER »När jag jobbade på Jordbrukets provkök höll vi mycket på och marinerade. Men jag tyckte att det kändes lite omständligt. Kan man inte bara steka köttet med salt och peppar och sedan hälla på någon god sås, tänkte jag. Jo, det gick hur bra som helst. Så den tekniken har jag använt på många olika sorters kött, t ex fläskfilé som stekts, skurits i skivor och fått en god pestoinspirerad sås ringlad över (Buffé nr 3 1997) eller som här med utskuren biff och en senaps- och kaprisdressing.«
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44
Buffé Sida 45
Buffé Sida 46
Buffé Sida 47
Buffé Sida 48
Buffé Sida 49
Buffé Sida 50
Buffé Sida 51
Buffé Sida 52
Buffé Sida 53
Buffé Sida 54
Buffé Sida 55
Buffé Sida 56
Buffé Sida 57
Buffé Sida 58
Buffé Sida 59
Buffé Sida 60
Buffé Sida 61
Buffé Sida 62
Buffé Sida 63
Buffé Sida 64