FORRATTEN KRAMIG HUMMERSALLAD Det har ar en enkel
fOrratt som garna kan Iyxas till med en klick rom pll toppen. Ar det mycket rom i hummern sll anvand gama den. Roran bor blandas sam man strax fOre serveringen. Servera garna med ett par rostade eller smorstekta formbrodsskivor. F6R 8 PERSONER 4 humrar a ca 350 9 1 slanggurka 4 avokador 1 dl majonnas 1 dl creme fraiche 4 msk finskuren dill salt, peppar G6R sA HAR: 1. Forbered humrarna enligt anvisningarna pA sidan 26. 2. Skala gurkan. Dela och skrapa ur karnoma. Skar i smA tarningar. 3. Dela och kama ur avokadorna. Skar i smll tarningar. 4. Dela hummerkottet i mindre bitar. 5. Blanda sam man majonnas, creme fraiche och dill. Smaka av med salt och peppar. 6. Blanda sam man det skuma med sAsen. · ;;.: HUMMER NATURELL MED TRE SASER Koka garna en ny lag, enligt anvisning pA sidan 26, och IAt hummern fA extra smak av den. Dela humrarna, enligt anvisning pA sidan 26. Servera dem med tvA eller tre olika sAser, brod och even sallad. Om du valjer tvA sAser sA kanske mangderna behover okas nAgot. F6R 8 PERSONER 4 humrar a ca 350 9 RHODE ISlANDSAs: 1 dl majonnas 1/2 dl creme fraiche 1/2 dl chilisas, tex Heinz 1-2 krm chilipulyer ey portvin eller konjak GR6NA GUDINNANS sAs: 1 dl creme fraiche 1/2 dl majonnas 1 msk dijonsenap 1 msk finskuren persilja Buffe 11 -1999 1 msk finskuren graslok 1 msk finskuren dill 1 krm syartpeppar 1/2 krm socker ey salt SENAPssAs: 1 dl creme fralche 1/2 dl sklmsk senap 1 msk flytande honung 2 msk finskuren dill G6R sA HAR: 1. Forbered humrama enligt anvisningarna pA sidan 26. 2. Blanda sam man ingredienserna till de respektive sAserna. 3. LAt dem sedan stA och mogna nAgra tim mar i kylen. SAserna kan forberedas pll morgonen och atas pA kvallen. 29