IOoduIn 17 Ganbei Beijing GMT .. PEKINGWRAPS Varl
dens snabbaste genvag till den anrika pekingankan. Det blev raU nummer tva. Till den passar ett Ijust, friskt lagerol. FOR B PERSONER 8 kycklingfileer 3-4 dl hoisinsas 2 vitloksklyftor 4 dl skivad purjolok 100 9 bongroddar, farska eller fran burk 300 9 farsk mangold eller bladspenat Buffe 11 - 1999 matolja 8 vetetortillas salt, peppar GaR sA HAR: 1. Gnid in kycklingen i hoisinsasen och lat sta och marinera i minst 2 timmar. Skeda over sas flera ganger. . 2. SaU ugnen pa 200°C. Lagg over kycklingen i ett ugnssakert fat. Hall over sasen. Ugnsstek pa miUersta falsen i 1 5-25 minuter. Skeda over sas nagra ganger. Ta ut och lat vila. 3. Grovhacka vitloken. Fras den och purjoloken med bongroddar· na i en riktigt het stekpanna i eU par minuter. Vand allra sist ner mangolden eller bladspenaten. Lat den endast varmas i en halv minut sa aU den inte tappar spansten. Smaka av med salt och peppar. Hall over gronsakerna i en skal. 4. Pensla tortillabroden laU med olja och rosta dem ca 1 minut pa varje sida i en torr panna. Man maste inte rosta broden, men de blir mycket godare pa det viset. SERVERING: 5. Rulla broden som strutar och stall dem i glas. Skiva kycklingbrosten fint. Fyll strutarna generost med gronsaker och kott. Servera genast! Tips! Det gar aven utmarkt aU fOrsteka kycklingen. Skiva den kall, varm sedan i ugn eller mikro. For alia? Pekingwraps innehaller gluten och iigg. Mjolk kan forekomma i vetetortilla. Kontrollera aven innehallsdeklarationen pa rostad 10k. 71 ~