• Desserten Som en skon avslutning pa en harlig m
3.).t:id serverar vi en mini-grand dessen;' tre harligt goda desserter dar ert: sot chokladkolatarta dekorerad med exotisk frukt mater syrligt friska bar i en frusen drottningyoghurt tillsammans med en len vit chokladmousse. Serverade pa en och samma taUrik i lagom portioner. Vi lovar att succen blir ett faktum. Det kraver lite plane ring och tungan ratt i mun nar alit ska laggas upp och baras in, men be om hjhlp - ar man tva sa gar det lattare. Om du stoppar in tallrikarna i frysen en stund fore, sa blir de kalla och moussen och yoghurten smhlter inte sa latt. Sjalvklart kan man ata desserterna var fOr sig om man sa onskar. Desserten ar en romantisk avslutning pa en fantastisk maltid, sa darfor har vi dukat i grana skona toner med ett stille ben med frukt och blommor. Vi tog helt enkelt tre glasskalar pi fot som vi satre i varandra och fyllde med blommor, grant och frukt. Rekvisita: Tallrik i gront och smA kvadratiska fat som Ijusen stAr pA, Matteus Stock. Grona Ijus frAn Ahlens. Teglas med dekor i vitt och guld frAn Mairo. Sherryglas Line frAn Kosta Boda - finns hos Duka-butikerna 61